DOLAR 34,1207 0.29%
EURO 38,1058 0.1%
ALTIN 2.873,751,59
BITCOIN 2138555-1,43%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

05:17

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Batman’ın Geleceği İçin AK Parti Belediyeciliği Adres
  • Zor Haber
  • Ekonomi
  • Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Batman’ın Geleceği İçin AK Parti Belediyeciliği Adres

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Batman’ın Geleceği İçin AK Parti Belediyeciliği Adres

ABONE OL
19 Eylül 2024 15:16
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Batman’ın Geleceği İçin AK Parti Belediyeciliği Adres
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mehmet Şimşek’ten Batman’a Yatırım Vurgusu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleşen mitingde Batman’ın geleceği için yapılan yatırımlara vurgu yaparak, AK Parti’nin belediyecilik anlayışının Batman’ı daha da ileriye taşıyacağını belirtti.

İnsana ve Altyapıya Yatırım

Şimşek, Batman’ın kalkınması için insana ve altyapıya yatırım yaptıklarını vurgulayarak, buna örnek olarak Batman Üniversitesi’nin kurulması, eğitim alanındaki iyileştirmeleri, sağlık sektöründeki gelişmeleri ve altyapı projelerini sıraladı.

Sanayi ve İstihdam Odaklı Projeler

Şimşek, Batman’da sanayinin gelişmesi için yapılan çalışmalara da değindi. Organize Sanayi Bölgeleri’nin sayısının artması, tekstil ve konfeksiyon sektöründeki istihdamın artışı ve yeni yatırımlarla Batman’ın ekonomik açıdan güçlenmesine dikkat çekti.

Geleceğe Dönük Vizyon

Bakan Şimşek, Batman’ın geleceğine yönelik planlarının arasında kentsel dönüşüm, sulama projeleri, tarımın desteklenmesi, sanayinin çeşitlendirilmesi gibi projelerin olduğunu belirterek, Batman’ın cazibe merkezi olması için devam eden ve planlanan yatırımlara destek çağrısında bulundu.

Destek Çağrısı ve Gelecek İçin Karar

Son olarak, Mehmet Şimşek, Batman halkından AK Parti’nin belediye başkan adayı Adil Sebati Ceylan’a destek olmalarını isteyerek, Batman’ın geleceğinin parlak olması için doğru tercihlerin yapılması gerektiğini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.