DOLAR 32,3391 0.17%
EURO 35,2218 0.05%
ALTIN 2.246,290,14
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Güçlü Yönetim, Güçlü AGF

Güçlü Yönetim, Güçlü AGF

ABONE OL
Kasım 21, 2022 06:31
Güçlü Yönetim, Güçlü AGF
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Mersin İnternet Gazetecileri Derneği’nin de (MEİGDER) üyesi olduğu Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Alanya’da yapılan ve 12 cemiyet Başkan ve delegelerinin oy kullandığı genel kurulda mevcut Başkan Gaye Coşkun güven tazelerken, MEİGDER Başkanı A.Vahap Şehitoğlu yeni seçilen yönetim kurulunda Genel Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. Ayrıca MEİGDER Üyeleri Hatice Yardım yönetim yedek listede yer alırken, Mustafa İnsan da Disiplin kurulu üyeliğine seçildi.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir’in Divan Başkanlığı yaptığı genel kurulda tüm delegelerin oyunu alarak yeniden AGF Başkanlığına getirilen Gaye Coşkun, seçim sonrası yaptığı konuşmada, genel kurula katılım sağlayan cemiyet Başkan ve delegelerine teşekkür ederek, “Tüm zorluklara rağmen birlikte olma çabamız beni hem duygulandırdı hem de onurlandırdı. Bunun için siz Başkan ve delegelerimize çok teşekkür ederim. AGF olarak hep kurumsallaşmayı ön planda tutma gayretinde olduk. Sektör çok sancılı bir dönemden geçiyor. Pandemi de bizi olumsuz etkiledi. Örgütlü mücadele için şartlar pek uygun değildi. Buna rağmen birlikte olmaya, güçlü olmaya çaba gösterdik. Aylık toplantılarımızı aksatmamaya çalıştık. Temsile de önem verdik. Açıkçası AGF olarak tüm imkanları zorladık. Bu günden sonra daha çok çalışıp, meslek örgütümüzü hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

Alanya Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurulda yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Gaye Coşkun, A.Vahap Şehitoğlu, İdris Taş, Ahmet Turan Yenigün, Nihat Mazmanoğlu, Arslan Deveboylu, Ali Cihangir, Kürşat Tuncel, Abdülkadir Kalender, Diyap Atar, Emre Altuğ, İlyas Bayraktar ve Ersin Şimşek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.