DOLAR 32,3315 0.24%
EURO 35,0829 -0.15%
ALTIN 2.297,120,88
BITCOIN 22843340,81%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray Takımından Yeni Bir Transfer Planı: Adam Karabec
  • Zor Haber
  • Spor
  • Galatasaray Takımından Yeni Bir Transfer Planı: Adam Karabec

Galatasaray Takımından Yeni Bir Transfer Planı: Adam Karabec

ABONE OL
Mart 5, 2023 10:11
Galatasaray Takımından Yeni Bir Transfer Planı: Adam Karabec
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaptığı transferlerle dikkat çeken Galatasaray’ dan bir yeni transfer haberi daha geldi. Galatasaray Takımından Yeni Bir Transfer Planı: Adam Karabec. Gün geçmiyor ki sarı kırmızılı takım bir yeni transfer daha yapmasın. Bu yaptığı transferlerin en önemli nedenlerinden birisi de takımını güçlendirip iyi ve dinamik bir oyuncu kadrosu oluşturmak ve aynı zamanda geleceğe de yatırım yapmak… . Bunun için genç ve alanında başarılı isimleri bünyesine almaya devam eden Galatasaray son olarak adı birçok kulüple anılan  Slavia Prag’tan 19 yaşındaki oyuncusu Adam Karabec isimli oyuncuyu transfer etmek istiyor. Galatasaray’ın oyuncu ve Kulübü ile anlaşma sağlaması halinde yeni transferi Adam Karabec olucak. Takımını güçlendirip bünyesine dinamik oyuncular almak için yapacağı bu transfer ile Galatasaray kadrosunun gençleştirmeyi ve aynı zamanda güçlendirmeyi istiyor.

Transfer sezonuna sene başında olduğu gibi ara transfer döneminde de hızlı bir giriş yapan Galatasaray birçok önemli oyuncu imza attırırken aynı zamanda genç oyuncuları da takıma monte etmeyi istiyor. Tecrübeli ve yıldız isimlerin yanı sıra genç oyuncuları da takımda görmek isteyen Galatasaray yönetimi oldukça hareketli bir ara transfer dönemi geçiriyor. Sarı kırmızı bir takımı şu anki hedefleri arasında Adam Karabec yer alıyor.

Galatasaray Yeni Transferlerle Doludizgin İlerliyor

Ara transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Galatasaray yeni transferlerle dolu düzgün ilerliyor. Süper Lig’de lider olarak devam eden Galatasaray yeni transferler yapmaya doymuyor. Sezon sonunda şampiyonluğu isteniyor Galatasaray aynı zamanda geleceğin kadrosunu kurmak için de transfer çalışmalarını şimdiden başladı. Takımın her mevkisini transfer yaparak geniş bir kadro kurmayı amaçlayan Galatasaray hem yerli hem de yabancı transferine devam ediyor. Galatasaray’ın yeni transfer hamlesi Adam Karabec…

Çek futbolun gelecekteki yıldızları arasında gösterilen oyuncu gerçek anlamda kaliteli bir kumaşa sahip. Orta sahada başarılı bir grafik çizen oyuncuyu kadrosuna katarak daha da gelişmesini ve en yüksek performansını göstermesini isteyen Galatasaray bu transferde sonra yaklaşmış durumda. Her iki takım arasındaki transfer görüşmelerinin olumlu sonuçlanması halinde genç yıldız sezonun geri kalanında Galatasaray forması giyecek. Galatasaray taraftarları şimdiden oyuncu hakkında araştırmalar yapmaya başladı. joybet

Galatasaray’ın Yeni Transferi Adam Karabec Kimdir?

Galatasaray’ın yapacağı yeni transferler taraftarları için oldukça büyük bir merak konusu… Peki Galatasaray’ın yeni transferi Adam Karabec kimdir? Sarı kırmızılı takımın büyük transfer listesindeki isimlerden birisi de Adam Karabec olarak belirtiliyor. 19 yaşındaki çekyalı futbolcu Sparta Prag takımında 10 numara pozisyonunda oynarken aynı zamanda orta sahanın merkezinde de görev yapabiliyor. Bu transfer için Galatasaray Sparta Prag ile görüşmeleri sürdürürken oyuncuyu bir an önce kadrosuna katmak için ara transfer sezonunun son günlerinde yoğun bir çaba harcıyor.

Galatasaray bu transferi bitirmek ve oyuncuyu kadrosuna katmak için 2 milyon euro bonservis ödemek istiyor. Sparta Prag ile bu konuda gerçekleştirilen görüşmelerde yoğun bir pazarlık yapılıyor. Aynı zamanda genç oyuncunun da Galatasaray’da oynamak için olumlu yönde görüş bildirdiği kulübe yakın kaynaklar tarafından ifade ediliyor. Galatasaray’da aynı zamanda geleceği yatırım olarak alınmak istenen oyuncu için girişimine katkı bulunduktan sonra önümüzdeki yıllarda yüksek miktarlar üzerinden satışa sunulması ve kulübe gelir getirmesi yapılan planlar arasında yer alıyor. Sparta Prag altyapısında yetişen oyuncunun farklı yaş kategorilerinde ve A Takım forması altında 120 Maçta görev aldığı görülüyor. Oyuncu forma giydiği bu maçlarda 18 gol atarken 10 asist yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.