DOLAR 32,3915 -0.11%
EURO 34,6254 -0.55%
ALTIN 2.388,53-1,90
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Önemli Açıklamalar
  • Zor Haber
  • Spor
  • Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Önemli Açıklamalar

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Önemli Açıklamalar

ABONE OL
Nisan 17, 2024 19:08
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Önemli Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’ın 9 Aylık Bilançosu ve Bankalar Birliği Borcu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu nisan ayı toplantısında, kulübün 9 aylık bilançosunda kâr açıkladıklarını belirtti. Özbek, faiz sarmalından çıkmak için Bankalar Birliği’ne olan borcun kapatılması gerektiğini vurgulayarak, bu konuda hazırlıkların son aşamaya geldiğini ifade etti.

Florya Tesislerinden Kemerburgaz’a Taşınma Kararı

Dursun Özbek, gelecek sezon Florya’daki tesislerden ayrılarak yeni yapılan Kemerburgaz’a taşınacaklarını duyurdu. Kemerburgaz Tesisleri’nde devam eden inşaatın sezon başında tamamlanacağını belirten Özbek, bu kararın alınmasının borçlarla mücadelede önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Süper Kupa Maçı ve Finansal Durum

Özbek’in açıklamalarına göre; Galatasaray Başkanı, Fenerbahçe’nin U19 takımıyla oynadığı Süper Kupa maçıyla ilgili de gündem yaratacak ifadeler kullandı. Kulübün finansal durumunun zorlu olduğunu belirten Özbek, bütçe planlarının eksi rakamla onaya sunulacağını açıkladı ve taraftarları saha dışı oyunlara karşı uyardı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.