DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2073272-1,25%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fuat Çakmak Nerede Hizmet Veriyor?

Fuat Çakmak Nerede Hizmet Veriyor?

ABONE OL
Mart 18, 2022 12:14
Fuat Çakmak Nerede Hizmet Veriyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de finansal danışmanlık üzerine önemli kişilerden olan Fuat Çakmak Danışmanlık Ofisi Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunmaktadır. Birebir görüşme taleplerinin dışında, online olarak da Türkiye’nin dört bir yanındaki insanlara hizmet veriyor.

Sosyal medya üzerinden de tecrübelerini ve finansal bilgilerini paylaşmaktadır. Kişiye özel kredi danışmanlığının yanı sıra, kredi notunun yükseltilmesi bilgileri ve yatırım danışmanlığı da yapmaktadır. İş dünyasının ve kredi çekmekte problem yaşayan insanların en çok tercih ettiği isim olan Fuat Çakmak, finansal çalışmalarını ve analizlerini sosyal medya aracılığı ile de paylaşıyor. Ayrıca mavi tik konusunda da isteyenlere yardımcı olmaktadır.

Fuat Çakmak resmi Youtube ve Tiktok hesapları binlerce takipçini önemli fayalar elde etmiş olduğu platformlardır. Kendisine ait olan sosyal medya hesaplarında yatırımcılara yönelik önemli tavsiyeler bulunmaktadır.

Fuat Çakmak’tan Danışmanlık Alma

Fuat Çakmak finansal danışmanlık hizmetleri için site üzerinden hesap oluşturup, belli bir ödeme sonrası sisteme kaydınız yapılır. Panel üzerinden kredi notunuzu ve finansal analizlerinizi görebilmenin dışında randevu talebinde bulunabilirsiniz. Sistem üzerinden sorularınızı sorabilir, mesai saatleri içinde hizmet alabilirsiniz.

Son teknolojik sistemlerle danışanlarına hizmet veren Fuat Çakmak, risk ve hata payını sıfıra indirerek doğru ve yerinde hizmet sunmaktadır.

Danışmanlık Saatleri

Hafta içi 09.00-18.30 saatleri arasında hizmet veren Fuat Çakmak Danışmanlık, birebir hizmetinin dışında hem günlük hayattaki yatırımlarınız için hem de kredi çekme sorunlarınız için TV kanallarında da bilgiler paylaşıyor.

Finansal danışmanlık üzerine ilkleri gerçekleştiren ve en çok tercih edilen isim olan Fuat Çakmakiş dünyasındaki insanların ve memurların finansal danışmanlık aldığı en güvenilir kişilerdendir.

Youtube kanalı:

https://www.youtube.com/channel/UCSIdeUYqC2T8zWQ_X2lqLcQ

Instagram adresi:

https://www.instagram.com/fuatcakmakofficial/

TikTok hesabı:

https://www.tiktok.com/@fuatcakmakofficial

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.