DOLAR 32,3487 0.28%
EURO 35,1677 0.05%
ALTIN 2.307,461,33
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

eStar, Ülker ürünlerini Amazon Güvencesiyle Amerika ve İngiltere’de Satışa sundu
  • Zor Haber
  • Gündem
  • eStar, Ülker ürünlerini Amazon Güvencesiyle Amerika ve İngiltere’de Satışa sundu

eStar, Ülker ürünlerini Amazon Güvencesiyle Amerika ve İngiltere’de Satışa sundu

ABONE OL
Ocak 18, 2023 11:23
eStar, Ülker ürünlerini Amazon Güvencesiyle Amerika ve İngiltere’de Satışa sundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz yıl Ülker ve Godiva ürünlerini Avrupa’da, bu yılın başında da Birleşik Arap Emirlikleri’nde tüketicilerin beğenisine sunan eStar, coğrafi genişleme stratejisinin bir diğer adımı olarak şimdi de Ülker’in en sevilen ürünlerini uygun seçeneklerle Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere’de satışa sundu.

Yıldız Holding’in dijital dönüşüm ve kategorisinde liderlik misyonuyla kurduğu ve 2019 yılından bu yana çevik, inovatif yapısıyla grubun yerli ve global markalarını e-ticaret ekosistemine taşıyan eStar; Ülker’in çikolata, bisküvi, gofret, kraker ve kek olmak üzere 5 kategorideki ürünlerini Amazon’un güvenilir teslimat seçenekleriyle Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere’deki tüketicilerle buluşturdu. Böylece, e-Star ilk defa Ülker’in tüketicilerin tüketim alışkanlıklarına göre belirlenen atıştırmalık portföyünü yurtdışı piyasasında tüketicilerinin beğenisine sunmuş oldu.

Ülker ürünlerinin Avrupa’daki ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki tüketicilerden olumlu geri dönüşler aldığını dile getiren eStar Genel Müdürü Sadem Pehlivan, “En sevilen Ülker ürünlerinden oluşan, tüketim alışkanlıkları odaklı çoklu ve karma ürünlerimizi, Amazon güvencesiyle Amerika ve İngiltere tüketicileriyle buluşturduğumuz için çok heyecanlıyız. Hedeflerimize paralel olarak, Amazon operasyonumuzu Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, Hollanda, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri’ni dahil ederek 9 ülkeye çıkardık. 2023 yılında hedefimiz genişlediğimiz bu pazarlarda Yıldız Holding markalarının yanına farklı üreticileri de eklemek olacak.” dedi.

E-Ticaret Ekosisteminin İnovatif Yüzü; eStar

Yıldız Holding markalarının yanı sıra e-ticaret yapmak isteyen markalara özel olarak kurduğu uzman ekiplerle hizmet veren eStar hem global hem de yerel birçok pazaryerinde müşterilerinin tüm e-ticaret, tedarik planlama ve pazarlama operasyonunu üstleniyor. Portföy yönetimini yaptıkları markalar ile öncelikli olarak marka ihtiyaçlarını belirlediklerine ve derinlemesine rekabet analizleri ile doğru konumlandırmayı sağladıklarına değinen Sadem Pehlivan, Ülker ile Amerika ve İngiltere pazarında kısa sürede tüketicilerin beğenisi kazanarak agresif bir büyüme hedeflediklerini belirtti.

eStar, Ülker dışında Godiva, McVitie’s, Super Fresh, Bizim, Terem Yağ, Hero Baby, Luna, Yayla, Aytaç, Derby, Taze Kuru, Faladdin, Sera, Cafe Crown, Komili, Julius Meinl ve Mutlu markalarına da hizmet veriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.