DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ESAS SOSYAL “MÜLAKAT ODASI/GENÇLERE FIRSAT” PODCAST SERİSİYLE GENÇ İSTİHDAMINDA FIRSAT EŞİTLİĞİNE DİKKAT ÇEKİYOR
  • Zor Haber
  • Gündem
  • ESAS SOSYAL “MÜLAKAT ODASI/GENÇLERE FIRSAT” PODCAST SERİSİYLE GENÇ İSTİHDAMINDA FIRSAT EŞİTLİĞİNE DİKKAT ÇEKİYOR

ESAS SOSYAL “MÜLAKAT ODASI/GENÇLERE FIRSAT” PODCAST SERİSİYLE GENÇ İSTİHDAMINDA FIRSAT EŞİTLİĞİNE DİKKAT ÇEKİYOR

Esas Sosyal sponsorluğunda gerçekleşecek “Mülakat Odası/Gençlere Fırsat” podcast bölümlerine konuk olan üst düzey yöneticiler ve mezunlar deneyimlerini paylaşırken, gençlere fırsat vermenin önemine odaklanacak.

ABONE OL
Nisan 26, 2022 10:56
ESAS SOSYAL “MÜLAKAT ODASI/GENÇLERE FIRSAT” PODCAST SERİSİYLE GENÇ İSTİHDAMINDA FIRSAT EŞİTLİĞİNE DİKKAT ÇEKİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esas Holding’in 5 ana iş kolundan biri olarak faaliyetlerini sürdüren Esas Sosyal “Gençlik ve İstihdam” alanında sosyal yatırım programları gerçekleştiriyor. Şevket Sabancı Vizyonuyla İlk Fırsat ve Hayırlı Sabancı Desteğiyle İngilizce Fırsatım Programları; gençlere fırsat eşitliği sağlayarak aktif istihdama katılımlarını hedefliyor.

Eğitimli genç işsizliği sorunu ile ilgili çözüm modelleri geliştiren Esas Sosyal; hayata geçirdiği programlar ile gençlerin okuldan işe geçiş süreçlerini kolaylaştırırken, onların kendinden emin, donanımlı ve sosyal sorumluluk bilinci yüksek bireyler olmalarına katkı sağlıyor.

Hedef kitlesi olan işverenlere ve gençlere çeşitli etkinliklerle ulaşan Esas Sosyal; 2015 yılında yayına başlayan Türkiye’nin ilk Podcast Platformu Onbironsekiz tarafından hazırlanan Mülakat Odası’nın yeni dönemine sponsor oluyor. Nuran Taşhan moderatörlüğünde gerçekleşecek “Mülakat Odası/Gençlere Fırsat” Podcast serisine Şevket Sabancı Vizyonuyla İlk Fırsat ile Hayırlı Sabancı Desteğiyle İngilizce Fırsatım Mezunları; Kurumsal Destekçilerin yöneticileri ve gençlerin çalıştıkları sivil toplum kuruluşlarındaki yöneticiler konuk olarak deneyimlerini paylaşacak.  Esas Sosyal, son dönemde büyük ilgi çeken podcast söyleşileri kanalıyla gençlerin işe geçiş sürecinde yaşadıklarına ve sosyal yatırım programlarının gençlerin istihdamında fırsat eşitliğine sağladığı katkıya dikkat çekmeyi ve kamuoyunda farkındalık yaratmayı hedefliyor.

“Mülakat Odası/Gençlere Fırsat” podcast serisine sponsor olmaktan mutlu olduklarını belirten Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emine Sabancı Kamışlı; “Her zaman her yerde gençlere ulaşmak, onların yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Bu amacımız doğrultusunda Mülakat Odası podcast serisine sponsor olarak hedef kitlemize ulaşmak için yeni bir adım attık. Son dönemde çokça takip edilen bir mecrada olmak bizim için çok kıymetli. Birbirinden değerli konuklarımız bizimle hikâyelerini paylaşacaklar. Mezunlarımız, Esas Sosyal’in onlara kattıklarını anlatırken, üst düzey yönetici ve İK profesyonelleri de gençlere fırsat verildiğinde ortaya çıkan başarılardan bahsedecek. Esas Sosyal olarak yenilikleri takip etmekten ve bir parçası olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emine Sabancı Kamışlı’nın konukluğu ile başlayan, 12 bölümden oluşacak “Mülakat Odası/Gençlere Fırsat” Podcast serisinde birbirinden değerli kurumsal destekçiler, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve Esas Sosyal programlarından mezun gençler deneyimlerini paylaşacak.

Esas Sosyal, aralarında AÇEV Mali ve İdari İler Direktörü Cenk Kansak, Dimes İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Yelda Tavlan, Kibar Holding İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Şennur Kuru ve TÜRKONFED Genel Sekreteri Arda Batu’nun bulduğu isimlerin engin bilgileriyle gençlerin ufkunu açmayı hedefliyor.

Aynı zamanda gençlerin yeni işe giriş hikâyelerini paylaşmalarının önemine parmak basan Esas Sosyal, Şevket Sabancı Vizyonuyla İlk Fırsat Programı mezunlarından, Buket Akpınar, Mustafa Erik, Ümran Gündüz, Merve Temiz ve Haydar Demirtopuz; Hayırlı Sabancı Desteğiyle İngilizce Fırsatım Programı mezunlarından ise Nur Arslan ve Betül Akkuş’a tecrübelerin paylaşma fırsatı veriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.