DOLAR 32,3378 0.25%
EURO 35,1324 -0.01%
ALTIN 2.300,421,02
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emir Kosif, 4. Liderler Zirvesi’ne Katıldı

Emir Kosif, 4. Liderler Zirvesi’ne Katıldı

ABONE OL
Nisan 15, 2022 10:52
Emir Kosif, 4. Liderler Zirvesi’ne Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş adamı Emir Kosif, İstanbul Üniversitesi Liderler Kulübü’nün düzenlediği Liderler Zirvesi’nde gençlerle buluştu.

Bu sene dördüncüsü düzenlenen Liderler Zirvesi’nde alanında başarılı iş insanları üniversite öğrencileriyle buluştu.

4. oturumda yaklaşık 50 dakikalık bir konuşma yapan The Brain Group Kurucusu Emir Kosif kendi kariyer yolculuğundan örneklerle başladığı konuşmasında katılımcıları sık sık düşündürecek, öz eleştiri yaptıracak ve pazarlamaya, satışa olan bakışlarını baştan aşağı değiştirecek, farkındalık yaratacak çarpıcı örnek ve fikirler verdi.

Farkında tüketiciliğe de sıklıkla vurgu yapan Kosif, insanların başarılı olarak adlandırdıkları kişilerde gördüğü sadece ve sadece 1 tane ortak nokta olduğunu belirterek, “Bu kişilerin hepsi 1 telefonda iş bitiriyor. Özellikle, başta bazen isteyerek, bazen istemeyerek gittiğiniz zorunlu stajlarınızda olmak üzere, bugün itibarıyla kurduğunuz tüm ikili ilişkilerinizi bu göz ve farkındalıkla geliştirin. İnsan biriktirin. Daha da önemlisi bulunduğunuz her ortamda, yaptığınız her işi öyle iyi yapın ki, o kişi veya kişilerle bir gün tekrar karşılaştığınızda sizinle çalışmak için can atsınlar.” dedi.

Zirvede ayrıca AXA Sigorta CIO’su Ege Örer, KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Ali Akça, Lacoste Ukraine Genel Müdürü Ayhan A. Birlik, VMLY&R Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Ünal, Coşkunöz Holding Yetenek Yönetimi ve Çalışan Deneyimi Müdürü Özlem Baş Bayraktar da konuşmalarıyla gençlere önemli tavsiyelerde bulundu.

Emir Kosif’in sosyal medya hesapları:

Instagram Facebook Twitter Youtube LinkedIn

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.