DOLAR 32,6122 0.38%
EURO 34,8483 0.31%
ALTIN 2.494,540,42
BITCOIN 21097075,68%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dondurmanın Tadı, LAV Orion ile Çıkartılır

Dondurmanın Tadı, LAV Orion ile Çıkartılır

Keyifli sohbetlerin ve güzel anların destekçisi LAV, yaz aylarının ferahlatıcı etkisini sofralara getiriyor. LAV Orion Dondurmalık-Tatlı Servisi, üç farklı rengi ile gözleri, geniş hacmi ile de mideleri dolduruyor.

ABONE OL
Ağustos 31, 2022 08:07
Dondurmanın Tadı, LAV Orion ile Çıkartılır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şık tasarımı, geniş hacmi ve modern çizgileriyle yaz aylarında sofraları ve mideleri ferahlatacak birbirinden güzel tatlılara ve dondurmalara ev sahipliği yapacak LAV Orion Dondurmalık-Tatlı Servisi, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

 

Küçük mutlulukların değerini bilen LAV, yaz aylarıyla birlikte sıcaklardan bunalan herkesi enfes dondurma ve tatlı sunumlarıyla buluşturuyor. İster içinizi serinletecek dondurmalarla sofranızı süsleyin ister yazın vazgeçilmezi sütlü tatlılarla tatlı krizlerinizi dindirin. Gencinden yaşlısına herkesin ferahlamaya ihtiyaç duyduğu yaz aylarında LAV Orion sofralarınızda yerini alacak.

 

Yeşil, pembe ve turkuaz renkleriyle ve modern çizgileriyle sofralara şıklık katacak LAV Orion Dondurmalık-Tatlı Servisi, 255 cc’lik geniş iç hacmi ve 112 mm’lik uzunluğuyla tatlı keyfinizin uzun sürmesine destek olacak. Dondurmanın ve tatlıların tadını LAV’ın renkli servisleriyle çıkarmak isteyenler LAV Orion Dondurmalık-Tatlı Servisi’ne tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşabiliyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.