DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Deep House Müziğin En yeni Temsilcisi; Erkut Can Dede

Deep House Müziğin En yeni Temsilcisi; Erkut Can Dede

ABONE OL
Şubat 23, 2022 13:11
Deep House Müziğin En yeni Temsilcisi; Erkut Can Dede
0

BEĞENDİM

ABONE OL

House müzik tarzını bir alt tarzı olan Deep House ülkemizde özellikle genç bir kitle tarafından yoğun bir şekilde Takip ediliyor. İçerisinde soul müzik dokunuşları içeren bu tarzın son dönemde en önemli temsilcilerinden birisi olan Erkut Can Dede büyük bir ilgi görüyor. Resk lakabı ile tanıyacağınız Erkut Can en son çıkarmış olduğu single ile çok önemli müzik otoritelerinin listelerine giriş yapmayı başarıyor. Spotify, Apple müzik ve YouTube gibi önemli alanlarda en çok tıklanan ve dinlenen şarkılardan olmayı başaran ‘Dark House’ isimli şarkı daha uzun günler gündemde olacağı benziyor.

Erkut Can Dede Dark House isimli single’ı ile birlikte Black Room adlı şarkısı ile de uzun zaman listelerde kalmayı başarıyor. Müzik alanında Henüz yeni olmasına rağmen çocuklukla yaşlardan gelen bu ilgi ve yeteneğini de desteğiyle her geçen gün bu alanda daha geniş bir kitleye ulaşabilmeyi başarıyor.

18 Mart 2000 yılında doğmuş olan Resk lakaplı Erkut Can Dede Aslen Ordulu olsa da yaşamını İstanbul’da sürdürüyor. Son yıllarda profesyonel olarak ilgilenmeye başladığı müzik alanın haricinde ülkemizin en önemli graffiti sanatçılarından birisi olarak adını çoktan duyurmuştu. Yurt dışında da yaptığı başarılı çalışmalar ile genç yaşına Büyük başarılar sığdıran Erkut Can’ın yeni hedefe ona çok büyük bir mutluluk veren müzik alanında çok daha güzel işler yapabilmek.

Resmi İnstagram Hesabı: https://www.instagram.com/resk.oner/

Resmi Spotify Hesabı:

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.