DOLAR 32,3739 0.16%
EURO 34,9952 -0.28%
ALTIN 2.324,690,24
BITCOIN 2264505-1,08%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çimsa’ya Great Place to Work Sertifikası

Çimsa’ya Great Place to Work Sertifikası

ABONE OL
Ocak 16, 2023 08:14
Çimsa’ya Great Place to Work Sertifikası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sabancı Topluluğu’nun global markalarından Çimsa, iş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda global ölçekte hizmet veren Great Place to Work Enstitüsü’nün yürüttüğü programda Great Place to Work Sertifikası almaya hak kazandı.

Sabancı iştiraki Çimsakurum kültürü içeresindeki çalışan deneyimini ölçümleyen ve 30 yıllık araştırma verilerine dayanan tek çalışan deneyimi platformu Great Place to Work’ün araştırmaları sonucunda Great Place to Work Sertifikası almaya hak kazanan başarılı kurumlar arasına girdi.

İş yeri kültürü konusunda küresel otorite olan Great Place to Work, 30 yıldan fazla süredir dünya çapında yaptığı anketlerde, çalışanların kurumlarına yönelik güven ve memnuniyetlerini ölçüyor. Bu bilgileri işyerleri ile paylaşan GPTW, personelin en çok çalışmak isteyeceği kurum olma yönünde şirketlerin kendilerini geliştirmelerini sağlıyor ve onları mükemmelleştirecek adımları gösteriyor.

İş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda böylesine önemli bir programda yer almanın Çimsa için çok değerli olduğunu vurgulayan Çimsa CEO’su Umut Zenar şu değerlendirmeyi yaptı: “Çalışanlarımızın mutluluğu stratejik önceliklerimiz arasında yer alıyor, onların mutluluğuna, geleceğine ve kariyer gelişimlerine yatırım yapıyoruz. Çalışanlarımızın rahat bir çalışma ortamında bulunmaları ve kendilerini şirketin bir parçası olarak hissetmeleri bizim için çok önemli. Çalışanlarımızı karar süreçlerine dahil ederek çalıştıkları şirkete olan bağlılıklarını ve katkılarını hissetmelerini istiyoruz. Yeni nesil insan kaynakları yaklaşımımız doğrultusunda sektörde en çok tercih edilen işveren markası olma hedefiyle gerçekleştirdiğimiz uygulamalarımız ile böyle bir programa dahil olmak bizleri memnun etti. Öncü uygulamalarımız ile fark yaratmaya devam edeceğiz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.