DOLAR 32,3811 -0.21%
EURO 34,8416 0.18%
ALTIN 2.440,550,09
BITCOIN 2041895-1,19%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKP Milletvekili Zeynep Yıldız Başkanlığındaki Heyet YRP’yi Ziyaret Etti
  • Zor Haber
  • Gündem
  • AKP Milletvekili Zeynep Yıldız Başkanlığındaki Heyet YRP’yi Ziyaret Etti

AKP Milletvekili Zeynep Yıldız Başkanlığındaki Heyet YRP’yi Ziyaret Etti

ABONE OL
Nisan 11, 2024 16:10
AKP Milletvekili Zeynep Yıldız Başkanlığındaki Heyet YRP’yi Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YRP’ye Bayram Ziyareti

AKP Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız başkanlığındaki heyet, Yeniden Refah Partisi’ne (YRP) bayram ziyaretinde bulundu. YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu, sohbet sırasında siyasete dair önemli açıklamalarda bulundu. Uğurlu, 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, YRP’nin üçüncü parti olarak başarı elde ettiğini vurguladı.

YRP’ye Gelen Heyetler

YRP’yi ziyaret eden heyetler arasında AKP, Zafer Partisi, Vatan Partisi, MHP ve DEVA Partisi temsilcileri bulunuyordu. Zeynep Yıldız önderliğindeki AKP heyeti, YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu ile bayramlaştı.

“Rahatladık, Mutlu Olduk”

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileten Zeynep Yıldız, AKP’nin çalışmalarına değindi. Sohbet sırasında YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu ise, “Hiçbir yerde YRP yüzünden AKP belediye kaybetmedi. Bizim yüzümüzden kaybettiğiniz belediye yok” diyerek rahatladıklarını ve mutlu olduklarını belirtti.

Milletvekili Zeynep Yıldız’ın Açıklamaları

AKP Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, YRP ziyareti sırasında genç bir heyet olduklarını belirterek, seçim sonuçları ve siyasi gelecekle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız, AKP’nin aldığı yetkiyi 5 yıl için aldıklarını ve bu emanete sahip çıkacaklarını vurguladı. Ayrıca, erken seçim konusunda da değerlendirmelerde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.